Mergi direct la conținut »
Un bărbat a vrut să violeze o femeie și a amenințat-o cu un șarpe veninos! Acesta l-a mușcat pe el și l-a ucis!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un bărbat a vrut să violeze o femeie și a amenințat-o cu un șarpe veninos! Acesta l-a mușcat pe el și l-a ucis!

Un chinez a convins o femeie să meargă cu el într-o cameră de hotel. Și acolo a încercat s-o violeze, folosind niște "arme neconvenționale".

Acesta a adus cu el trei șerpi veninoși și a amenințat-o pe femeie cu ei. Până să o convingă pe femeie să-i satisfacă poftele, unul dintre șerpi l-a mușcat. Bărbatul s-a crezut brav și a zis că nu bagă în seamă mușcătura. El s-a culcat.

Ambulanța a venit prea târziu

Femeia a reușit să scape abia după ce bărbatului a început să i se facă rău. Dacă ar fi sunat ambulanța imediat după mușcătură, omul ar fi putut fi salvat.

Când poliția și ambulanța au ajuns la fața locului, bărbatul era deja mort. iar doi dintre cei trei șerpi pe care-i avea ca arme, scăpaseră din camera respectivă.

 

Unul dintre șerpi a fost prins în cameră, un altul a fost găsit pe scările hotelului.

Al treilea șarpe a dispărut și oamenii de la hotel trăiesc cu spaima că va apărea la un moment dat.

În vară, o femeie din Ialomița a fost mușcată de un șarpe în propria curte.


Lovesc pe „zebră” și conduc! Șoferii vinovați sunt iertați de justiție și rămân nestingheriți la volanul mașinii

Peste 36.000 de fapte de violență în familie într-un an. La Spitalul Universitar de Urgență București a fost deschis un centru pentru victimele violenței domestice

TVR a dat un milion de euro pe recitalurile de la Cerbul de Aur! Sume fabuloase încasate de artiști. Cântăreața Nicole Scherzinger, cel mai bine plătită!

REPORTAJ/Mica Românie de la Cercul Polar. Roxana a terminat Dreptul în ţară, iar acum e în clasa întâi în Skjervøy, Norvegia – VIDEO

Close
Închide
  Close