Mergi direct la conținut »
Un bărbat care cerea azil în Germania a apucat un copil din brațele mamei și s-a aruncat în fața trenului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un bărbat care cerea azil în Germania a apucat un copil din brațele mamei și s-a aruncat în fața trenului

Un bărbat care nu a reușit să obțină azil în Germania a apucat un copil din brațele mamei sale și s-a aruncat pe șinele de tren, în timp ce o garnitură se îndrepta către ei.

Bărbatul din India a stat între șinele stației Wuppertal din vestul Germaniei, strângând copilul în brațe, în timp ce trenul a trecut peste ei.

Omul a sosit în Germania (țară care vrea să angajeze sute de români) în martie 2010, iar în luna mai el trebuia să fie deportat. Presa locală speculează că a încercat să se rănească pentru a împiedica deportarea, dar nimeni nu poate să explice de ce a luat copilul cu el, scrie Daily Mail.

Băiețelul a fost rănit ușor, dar bărbatul a fost nevătămat. Mama micuțului, care se afla pe platformă cu celălalt copil în vârstă de un an, a fost sprijinită moral de ceialți călători, în timp ce medicii îi scoteau fiul de sub tren.

Poliția susține că atacatorul a mai avut probleme cu legea în trecut și în urmă cu ceva vreme, el a încercat să se sinucidă.

”Familia îi era necunoscută. El a pășit pur și simplu lângă ei, a apucat copilul fără niciun cuvânt și s-a aruncat de pe platformă, în fața trenului care se îndrepta către ei. Conductorul a oprit de urgență trenul, dar primul vagon a trecut peste ei. Băiatul are câteva vânătăi, iar omul a rămas nevătămat”, au declarat polițiștii, care au deschis o anchetă pentru tentativă de omor.


EXCLUSIV/ Libianul Ahmed Othman și-a ucis iubita la câteva ore după ce aflat că va fi expulzat

Close
Închide
  Close