MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 20:16

Un bărbat care se certa cu iubita în timp ce conducea a călcat accelerația și a ucis o tânără

Distribuie

Laurence Crossan, 28 de ani, a lovit-o pe Emma Galton, 24 de ani, atât de puternic încât trupul fetei a zburat 26 de metri în aer. În urma impactului, tânăra a decedat.

Familia fetei a fost prezentă în sala de judecată, dar a părăsit sala atunci când imaginile cu accidentul surprinse de camerele de supraveghere au fost prezentate în Tribunalul din Manchester, potrivit metro.co.uk.

Tatăl fetei, David, i-a adresat câteva cuvinte bărbatului care i-a ucis fiica, numindu-l, printre altele, un laș: „Faptul că după ce ai lovit-o pe Emma, ai continuat și nu ai încetinit nici măcar o clipă, să nu mai vorbim că nu ai oprit, arată o mare lașitate”.

„Sper din tot sufletul ca alte familii să nu treacă prin ceea ce am fost făcuți noi să trecem”, a mai spus bărbatul care și-a pierdut fata pe 28 iunie în Manchester.

Judecătorul a spus că nicio explicație nu este suficient de bună pentru ce s-a întâmplat după ce Laurence a spus că a călcat accelerația după ce s-a certat cu iubita lui.

Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare și a primit o interdicție de a conduce timp de cinci ani.

FOTO FACEBOOK


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin  noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”


 

 

 

Citește mai multe despre șofer și tata pe Libertatea.

Comentarii