Mergi direct la conținut »
Un bărbat complet dezbrăcat a alergat o fetiță de opt ani și a vrut să intre într-o școală din Ferentari după ea!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat complet dezbrăcat a alergat o fetiță de opt ani și a vrut să intre într-o școală din Ferentari după ea!

Un bărbat complet dezbrăcat a alergat o fetiță de opt ani și a vrut să intre într-o școală din Ferentari după ea!

Un bărbat complet dezbrăcat a fost filmat zilele trecute alergând pe străzi și, mai apoi, escalandând gardul unei școli din cartierul bucureștean Ferentari. 

Un bucureştean a postat pe Facebook un filmuleţ în care a surprins un bărbat gol goluţ sărind gardul Şcolii Generale nr.148 „George Călinescu”, din Ferentari, a notat observator.tv.

Cel care a filmat a susținut că individul dezbrăcat ar fi alergat o fetiţă de 8 ani. Se pare că micuţa a fost salvată de o altă fată mai mare, care a luat-o de mână şi a intrat cu ea în şcoală.

„Ce siguranță să mai ai să lași copiii singuri?”

„Na, să pomenești cum un #Pedofil a alergat o fetiță de 8 anișori, dar noroc că o altă fată mai mare a luat-o de mână și a intrat cu ea în școală..

Totul s-a petrecut la școala generală George Călinescu nr 148, sector 5… Și reacția paznicilor se vede clar în video.. ce siguranță să mai ai să lași copiii singuri în ziua de azi…Nu mai lăsați copiii singuri chiar  dacă au de mers o stradă sau două până la școală..!!! Nu se poate așa ceva..!!”, este mesajul celui care a postat.

Bărbatul dezbrăcat a reuşit să intre în curtea şcolii şi chiar a încercat să pătrundă în unitatea de învăţământ. O altă filmare, făcută cu telefon de câţiva elevi, arată cum individul a vrut să intre în şcoală, însă a fost blocat de paznici.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost internat la psihiatrie.


Mărturii despre motivul pentru care românii dau șpagă la spital. Doctor: „Înainte de ’89, ca și acum, era un lucru, hai să zicem, de notorietate”

Close
Închide
  Close