MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Un bărbat cu sindromul Down a murit după ce angajații spitalului „nu l-au hrănit timp de 10 zile”

Distribuie

Giuseppe Ulleri a murit la spitalul Manchester Royal Infirmary din Marea Britanie din cauza unei pneumonii. Însă, familia bărbatului de 61 de ani a acuzat unitatea medicală de neglijență, afirmând că omul care avea sindromul Down nu a fost hrănit timp de 10 zile. 

Bărbatul a fost internat în luna februarie la Manchester Royal Infirmary după ce a căzut din pat. El a fost externat și, după ce s-a simțit foarte rău, reinternat la același spital, acolo unde s-a descoperit că el suferise fracturi la pelvis, încheieturi și gât, potrivit mirror.co.uk.

Rudele lui Giuseppe au fost informate că bărbatul are nevoie de operație și, pentru că a avut dificultăți la înghițire din cauza refluxului gastroesofagian, el a fost intubat, urmând să fie hrănit printr-un tub.

Însă un medic legist a explicat în fața unui juriu că tubul a fost scos după doar o zi, deoarece pacientul nu l-a putut suporta. Apoi, personalul medical nu a găsit nicio soluție pentru a-l hrăni pe pacient.

Familia bărbatului spune că lipsa de promptitudine a personalul medical, care nu i-a oferit suficientă hrană lui Giuseppe, a făcut posibilă agravarea stării lui de sănătate.

Cazul bărbatului cu sindromul Down a ajuns în fața unei instanțe. Ancheta, care este așteptată să dureze cinci zile, continuă.

Foto Twitter


VIDEO/ Designerul Stephan Pelger are două procese în Franța, după ce-a fost jefuit la Cannes. „Vreau să-mi recuperez daunele”


 

 

Comentarii