Mergi direct la conținut »
Un bărbat de 34 de ani a fost reținut după ce a violat copilul de 9 ani al verișoarei sale!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat de 34 de ani a fost reținut după ce a violat copilul de 9 ani al verișoarei sale!

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut după ce a violat copilul de 9 ani al verișoarei sale!

Un bărbat din Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost reținut pentru pedofilie. Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Politie Rurală Dragomirești au fost sesizați că un minor în vârstă de 9 ani a fost victima unui viol.

Principalul suspect a fost imediat identificat. Este vorba de un tânăr în vârstă de 34 de ani, a notat targovistenews.ro

„În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 4 mai, dar și în cursul lunii aprilie a.c., prin constrângere, ar fi determinat minorul să întrețină acte sexuale cu el”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Tânărul în vârstă de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz.


Sistemul antigrindină de 25 de milioane de euro dă rateuri! 16 rachete, de aproape 1.300 de euro bucata, au fost trase degeaba în ziua urgiei

Close
Închide
  Close