De Andreea Radu,

Pentru faptele sale, Costel V. a fost condamnat la 18 ani şi 20 zile de închisoare. Însă pedeapsa i s-a părut bărbatului prea mică pentru faptele sale, scrie Monitorul de Botoșani.

Bărbatul care se află la penitenciarul Galați a cerut revizuirea sentinței pe motiv că ar fi apărut probe noi în cazul său. Când a ajuns în fața instanței, el a declarat că pedeapsa pe care a primit-o este prea blândă, solicitând să fie condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat.

Costel V. le-a mai spus magistraților că s-a obișnuit cu închisoare și că nu vrea să „să iasă afară şi să se apuce de alte prostii”. De asemenea, el a amenințat că greva foamei dacă nu i se va aproba cererea.

Situația a fost generată de faptul că, în timpul procesului iniţial, când era judecat pentru crimă, bărbatul a cerut să fie judecat în formulă simplificată. Astfel, în loc să fie condamnat la închisoare pe viaţă sau 25 de ani de închisoare, el a primit o condamnare de 18 ani şi 20 zile de închisoare

Curtea de Apel Suceava i-a respins solicitarea, stabilind că nu există motive pentru rejudecarea cauzei.

Citeşte şi:

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Prima apariție publică a lui Liviu Dragnea după ce a fost încarcerat. Schimbare radicală de look a fostului lider PSD

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine