Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Brașov și-a violat fiica de 5 ani. Soția l-a surprins când o abuza pe copilă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Brașov și-a violat fiica de 5 ani. Soția l-a surprins când o abuza pe copilă

Un bărbat din Brașov și-a violat fiica de 5 ani. Soția l-a surprins când o abuza pe copilă

Un bărbat din Brașov și-a violat fiica de 5 ani, cea care l-a prins în faăt fiind chiar soția sa și mama copilei abuzată.

Tatăl unei fetițe de cinci ani a fost surprins de soția lui, acum câteva nopți, în camera copilei, în timp ce făcea sex cu fiica lor.

Femeia a sunat imediat la poliție, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, fiind reținut sub acuzația de viol.

„S-a stabilit că este vorba despre relații sexuale orale și anale, iar victima are nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul nu recunoaște faptele. El susține că a adormit și că este posibil să o fi confundat pe fetiță cu soția lui”, a explicat, pentru BrașovTV.com, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Maria-Mădălina Răducu.

Principalul suspect a fost propus pentru arestare, iar un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brașov a emis mandat de arestare preventivă.

Recent, o fetiță de șase ani, din Călimănești, județul Vâlcea, a fost abuzată sexual de un copil de 12 ani care îi este și vecin.


Citește și: VIDEO / Ce le-a cerut Roxana Ciuhulescu nașilor pentru bebelușul său. Îl vrea în trening la botez!

Close
Închide
  Close