Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Cluj a „agățat” o minoră pe internet, a luat-o de la casa bunicilor și a întreținut relații sexuale cu ea. Agresorul a fost reținut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Cluj a „agățat” o minoră pe internet, a luat-o de la casa bunicilor și a întreținut relații sexuale cu ea. Agresorul a fost reținut

Un bărbat din Cluj a „agățat” o minoră pe internet, a luat-o de la casa bunicilor și a întreținut relații sexuale cu ea. Agresorul a fost reținut

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Cluj a luat, în data de 12 august, o minoră de 14 ani de la casa bunicilor din satul Cămărașu.

Bărbatul a „agățat-o” pe fetiță de pe un cont de Facebook fals. Bărbatul a luat-o pe fată cu mașina de la casa bunicilor. Familia a alertat autoritățile, fiindcă fata nu le-a spus cu cine și unde pleacă, a notat stiridecluj.ro.

În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Serviciului de Investigații Criminale, Criminalistic ș.a., pentru depistarea minorei și stabilirea circumstanțelor exacte în care a părăsit domiciliul.

În urma identificării autoturismului în care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea.

Au întreținut relații sexuale!

Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. 

„La data de 13 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor”, a informat IPJ Cluj.


Close
Închide
  Close