De Mihai Niculescu,

Bărbatul din localitatea Tupilați, Neamț, s-a certat cu fiica lui în seara de 23 aprilie, amenințând-o că va da foc la casă. Omul și-a pus amenințările în practică, astfel că atunci când polițiștii au ajuns, imobilul deja ardea. Pompierii au stins incendiul, iar bărbatul a fost dus în fața judecătorului pentru emiterea mandatului de arestare preventivă, relatează zch.ro.

La data de 23 aprilie a.c., poliţiştii Secției Rurale nr. 6 Ștefan cel Mare, au fost sesizaţi de către o femeie, de 28 de ani, din Tupilaţi, cu privire la faptul că tatăl său, în vârstă de 49 de ani, provoacă scandal la domiciliu şi ameninţă că va da foc locuinţei. Poliţiştii au intervenit imediat la la faţa locului, unde l-au surprins în flagrant pe acesta, care incendiase imobilul familiei sale”, se arată într-un comunicat al Poliției Neamț.

Sursa foto: zch.ro


Citește și: Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."