Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Rădăuți a fost arestat pentru că și-a abuzat fiica minoră. Aceasta a dat naștere unui copil
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Rădăuți a fost arestat pentru că și-a abuzat fiica minoră. Aceasta a dat naștere unui copil

Un bărbat din Rădăuți a fost arestat pentru că și-a abuzat fiica minoră. Aceasta a dat naștere unui copil

Un bărbat din Rădăuţi, judeţul Suceava, care, timp de aproape doi ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, care acum are 16 ani, iar aceasta a născut la domiciliu, în 2017, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile.

Judecătoria Rădăuţi a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din Rădăuţi care şi-a molestat sexual fiica, încă de când aceasta avea 14 ani, şi a lăsat-o însărcinată, a anunțat mediafax. Procurorii spun că în urma relaţiei, fata, care acum are 16 ani, a născut în 2017, acasă, un copil.

„La data de 12.03.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare acţiunea penală faţă de S.V., pentru săvârşirea infracţiunii de «act sexual cu un minor», (…) constând în aceea că în perioada iulie-august 2016, S.V., la diferite intervale de timp, a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu fiica sa biologică C.B.I., aflată în îngrijirea sa, pe când aceasta avea 14 ani, relaţii în urma cărora, la data de 15.04.2017, a născut-o la domiciliu pe C.A.M”, se arată într-un comunicat de presă emis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Close
Închide
  Close