Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Siret a murit zdrobit de ciment, după ce a căzut de la etajul III al unui bloc
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Siret a murit zdrobit de ciment, după ce a căzut de la etajul III al unui bloc

Un bărbat din Siret a murit zdrobit de ciment, după ce a căzut de la etajul III al unui bloc

Un bărbat din Siret a murit zdrobit de ciment, după ce a căzut de la etajul III al unui bloc. Victima s-a dezechilibrat și a căzut printre treptele scării, până la parter. Ghinionistul era în viață când a fost preluat de echipajul de urgență, dar a murit câteva ore mai târziu.

De Mihai Niculescu,

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, într-un bloc din Siret, Suceava. Bărbatul în vârstă de 58 de ani consumase alcool și a mers acasă la cuscra sa să îi ducă câteva cuțite, relatează suceavanews.ro.

Când să plece acasă, acesta a ieșit din apartament, dar s-a apropiat de balustradă, s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Victima a fost dusă de urgență cu ambulanța la spital, dar din păcate, câteva ore mai târziu, a murit din cauza traumatismelor grave suferite la impactul cu cimentul.

Sursa foto: suceavanews.ro


Citește și: Au trecut de două ori pe lângă moarte! Au scăpat din atacul armat din California, dar și din masacrul din Las Vegas, soldat cu zeci de morți


 

Close
Închide
  Close