Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Sovata a fost găsit mort, la două zile după ce a dispărut cu un ATV
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Sovata a fost găsit mort, la două zile după ce a dispărut cu un ATV

Un bărbat din Sovata a fost găsit mort, la două zile după ce a dispărut cu un ATV

 Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Sovata care a fost dat dispărut în urmă cu două zile. Acesta plecase de acasă cu un ATV, ca să îşi viziteze un prieten și  nimeni nu mai știa nimic de el.

Desfăşurare de forţe a salvatorilor din Mureş pentru găsirea unui bărbat din Sovata, dat dispărut în urmă cu două zile. Bărbatul a fost căutat cu ajutorul unui elicopter şi al câinilor de urmă.

Salvatorii l-au descoperit înecat într-un lac dintr-o zonă greu accesibilă, iar ATV-ul cu care plecase de acasă era răsturnat peste el, în apă.  Din primele date, bănuiesc că ar fi încercat să întoarcă ATV-ul lângă lac, iar în momentul în care a dat cu spatele, vehiculul ar fi alunecat şi l-ar fi prins dedesubt. Poliţiştii fac acum anchetă să afle cum a murit omul, potrivit Observator.tv.

Citește și

Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

 

Close
Închide
  Close