Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost amendat cu 3.000 de lei din cauza sacilor cu moloz lăsați pe stradă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a fost amendat cu 3.000 de lei din cauza sacilor cu moloz lăsați pe stradă

Un bărbat a fost amendat cu 3.000 de lei din cauza sacilor cu moloz lăsați pe stradă

Ți-ai renovat casa? Ai grijă unde arunci gunoiul. Un bărbat a fost amendat, zilele trecute, cu 3.000 de lei din cauza sacilor cu moloz lăsați pe stradă.

De Delia Chilianu,

Poliţiştii locali din cadrul Direcției de Poliție Locală Sector 6 care se aflau în patrulare în zona Str. Fabricii au depistat un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani în timp ce depozita mai mulţi saci cu deşeuri provenite din construcții pe domeniul public. Mai mult decât atât, din verificări s-a demonstrat că acesta nu avea încheiat un contract de evacuare a deșeurilor cu o societate de salubrizare autorizată în acest sens.

Agenții au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei pentru încălcarea HCGMB nr. 120/2010 privind Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București.

Potrivit hotărârii mai sus menționate, persoanele fizice au obligaţia să nu abandoneze sau să depoziteze deșeuri provenite din construcții și/sau demolări pe domeniul public sau privat, această faptă sancționându-se cu amendă cuprinsă între 1.000 lei și 3.000 lei.

Amenzi s-au anunțat și pentru cei care se află pe litoral, în această perioadă, și nu respectă regulile. Primăria Constanța a anunțat că turiștii care aruncă gunoiul pe plajă la Mamaia vor fi amendați.

CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ / Patronii de pe litoral primesc acum “palmele” date de-a lungul vremii angajaților din industria hotelieră

Close
Închide
  Close