Mergi direct la conținut »
Polițiști atacați cu pietre și un par din lemn! Oamenii legii l-au împușcat pe agresor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițiști atacați cu pietre și un par din lemn! Oamenii legii l-au împușcat pe agresor

Polițiști atacați cu pietre și un par din lemn! Oamenii legii l-au împușcat pe agresor

Un incident deosebit de violent a avut loc azi, la Liești. Mai mulţi poliţişti din Galaţi au fost atacaţi, joi, cu pietre şi un par din lemn, în timp ce încercau să liniştească un bărbat agresiv. Colegii poliţiştilor au ripostat imediat şi l-au împuşcat pe agresor. Mai înainte, personajul recalcitrant a rănit un luptător SAS cu o şurubelniţă.

Poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi, joi dimineață, de o femeie din localitate că un bărbat de 52 de ani se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini, a anunțat mediafax.ro.

A rănit un luptător SAS cu o șurubelniță

La vederea poliţiştilor, bărbatul a început să arunce cu pietre şi în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn. Poliţiştii au tras focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul S.A.S.

Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă.

Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectil de cauciuc, rănindu-l pe agresor.

Până la venirea echipajului SMURD, bărbatului i s-a acordat primul ajutor de luptătorii SAS.


Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

 
 
Close
Close
Închide