MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 13:36

Un bărbat s-a dus să-și ia băiatul de la școală, dar a fost ucis cu o rafală de gloanțe! „E o nebunie!”

Distribuie

Jim Donegan, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcat în mașina sa Porsche, de 80.000 de euro. El era parcat în fața unei școli din Belfast și își aștepta fiul în vârstă de 13 ani ca să iasă de la cursuri.

O rafală de opt gloanțe l-a ucis pe Jim Donegan chiar acolo, în fața școlii, a anunțat thesun.co.uk

Atacul armat a avut loc în fața unor elevi, îngroziți de ce au văzut. „E o nebunie. Unul dintre acele gloanțe ar fi putut ricoșa în cine mai era prin zonă. Puteam să investigăm o crimă multiplă acum”, a spus insperctorul șef Peter Montgomery.

Elevii au văzut scena!

Atacul barbar a avut loc în fața multor elevi care părăseau școala în acel moment. „E o nebunie că acest eveniment a avut loc în fața unor școli. Și că mulți elevi au văzut acest episod, iar acum sunt șocați și înfricoșați”, a mai spus Tim Attwood, un alt reprezentant al forțelor de ordine.

Fiona Crookes, directoarea școlii, a spus că fiul lui Jim Donegan și mama lui, Laura, au fost duși imediat înapoi în școală, până la apariția poliției, care să le asigure protecția.

Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi a fost observat un bărbat îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă care alerga în zonă, la puțin timp după atacul violent. Înainte de atac, bărbatul în vestă a fost văzut plimbându-se cu mâinile în buzunare. Se bănuiește că acolo avea arma.

Doi bărbați, unul de 49 de ani și altul de 51 de ani, au fost reținuți, polițiștii bănuind că unul dintre ei a comis teribilul asasinat.


EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90

 

Citește mai multe despre gloanţe și scoala pe Libertatea.

Comentarii