De Octavian Cojocaru,

Bărbatul discuta afaceri la telefon când a auzit câinii lătrând din ce în ce mai tare. Când a ieșit din casă, a dat nas în nas cu un hoț îmbrăcat în negru din cap până în picioare.

Bărbatul s-a luat la bătaie cu respectivul, numai că acesta avea și ajutoare, a notat Mirror.

Asif s-a trezit înconjurat de patru hoți și s-a luptat cu ei cu mâinile goale, chiar dacă aceștia erau înarmați!

Pe imagini se vede cum l-a lovit pe primul hoț care i-a pătruns în casă, dar apoi i-a luat la pumni și pe următorii doi care i-au intrat pe proprietate.

Asif, în vârstă de 35 de ani, care are o agenție imobiliară și un magazin de haine, a spus că primul său gând a fost s-o protejeze pe soția lui, Charlotte, care dormea la etaj.

Asif și soția lui, Charlotte

Oferă o recompensă de 5.000 de lire

„Vorbeam afaceri la telefon și am auzit câinii că au început să latre mai tare. Am ieșit și am văzut un bărbat îmbrăcat în negru din cap până în picioare. Mi-a dat un pumn și am început să ne batem.

Nu știam ce fac. Am lovit din instinct. Am vrut doar să-l scot din casă. Un alt om a intrat în casă și a încercat să urce la etaj, unde era soția mea. N-am vrut să-l las.

I-am scos afară, dar au continuat să împingă în ușă. Unul a scos o armă, un cuțit, dar poliția spune că ar fi putut fi și o șurubelniță.

Mi-a strigat: „Te omor!”. Am alergat înapoi în casă, am luat două cuțite de bucătărie și i-am urmărit până au plecat de pe proprietatea mea”, a mai spus Asif Ali.

Bărbatul a anunțat că oferă o recompensă de 5.000 de lire pentru cine poate oferi informații care să ducă la prinderea hoților.

„E incredibil că cineva are acest tupeu să intre în casa cuiva în asemenea mod. E incredibil. Muncim din greu, șapte zile din șapte, și cineva crede că poate intra în casă și să ne ia totul!

Știau că suntem acasă, luminile erau aprinse, mașinile circulau pe stradă, ușile erau deschise. Și, totuși, au dat buzna înăuntru înarmați, știind că e cineva înăuntru, că poate urma o confruntare, că puteau provoca daune.

Cineva acolo știe cine sunt. Trebuie să fie prinși înainte să facă asta din nou”, a mai spus Asif Ali.


Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

Casa Albă a publicat transcrierea convorbirii dintre Trump și Zelenski. Documentul confirmă că președintele american i-a cerut anchetarea fiului lui Joe Biden

Un oraș vechi de 12.000 de ani din Turcia urmează să dispară sub ape, peste două săptămâni! Activiștii avertizează că un patrimoniu uriaș va ajunge pe fundul unui lac

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări