Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a riscat viața pentru a avea un copil! O poveste incredibilă despre dorința de a avea o familie împlinită
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un bărbat și-a riscat viața pentru a avea un copil! O poveste incredibilă despre dorința de a avea o familie împlinită

Sasha Goodman și Jay Hart sunt un cuplu care au o barieră foarte importantă în a-și exprima dragostea, cu toate că, spun ei, se iubesc foarte mult.

Sasha a fost diagnosticată, încă de la vârsta de 5 ani, cu virusul HIV. Atunci, fetița a făcut o varicelă și nu s-a vindecat deloc ușor. Medicii i-au făcut teste și au constatat că fusese infectată cu virusul HIV încă de când era în pântecele mamei ei, a anunțat thesun.co.uk.

Ea a fost nevoită să părăsească școala „normală”, fiindcă era batjocorită de ceilalți copii. Universul Sashei s-a învârtit între spitale, tratamente și felul în care o percepeau ceilalți.

În urmă cu șapte ani, ea l-a cunoscut pe Jay Hart și a crezut că, atunci când avea să-i spună că este infestată cu virusul HIV, și acesta îi va întoarce spatele.

Sasha avea deja un copil înainte să-l întâlnească pe Jay, un copil conceput artificial. Ea a făcut apoi un copil și cu Jay, care a acceptat să riște și să facă sex neprotejat cu ea, doar pentru a avea un copil conceput natural cu dragostea vieții lui.

Mama ei a murit de SIDA

Ea a declarat că nu le-a transmis virusul nici lui Jay, nici copiilor!

„Niciodată nu m-am gândit că voi deveni mamă. Eram îngrozită de gândul de a avea un prieten. Nu voiam să transmit virusul nimănui. Când l-am întâlnit pe Jay, cu șapte ani în urmă, îl aveam deja pe fiul meu și știam că nu fusese infectat.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

Eram foarte îndrăgostită de Jay, dar m-am temut că mă va respinge pentru că am acest virus după ce va afla. Dar s-a comportat admirabil. Am folosit mereu un prezervativ, ca să fiu sigură că nu i-l transmit și lui. M-a ajutat să accept că am acest virus în corp”, a declarat Sasha.

Ea a făcut tratament constant și a ținut virusul la un nivel foarte scăzut, astfel că nu i-a transmis nimic soțului ei. Sasha are acum doi copii, unul în vârstă de 12 ani, celălalt de cinci ani, conceput cu Jay. „Datorită prejudecăților, oamenii cred că e obligatoriu să iei HIV prin sex neprotejat. Nu e mereu așa”, a mai spus Sasha.

„Oamenilor nu le vine să creadă că am doi copii cărora nu le-am transmis virusul. Când eram mică, i-am spus unei prietene și imediat a aflat toată școala, așa că n-am avut altă variantă decât să abandonez cursurile”, a declarat englezoaica.

Mama ei a luat virusul HIV în urma unei partide de sex neprotejate și a murit din pricina acestui virus. 


Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor

Close
Închide
  Close