Mergi direct la conținut »
FOTO | Un bărbat și-a ținut soția în pivniță, timp de doi ani. Le-a permis altor bărbați să o violeze contra unei sume de bani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un bărbat și-a ținut soția în pivniță, timp de doi ani. Le-a permis altor bărbați să o violeze contra unei sume de bani

FOTO | Un bărbat și-a ținut soția în pivniță, timp de doi ani. Le-a permis altor bărbați să o violeze contra unei sume de bani

Bărbatul din Polonia a fost condamnat la 25 de ani pentru că și-a abuzat soția. Mariusz Sz a ținut-o pe femeie într-o pivniță, acolo unde alături de frații lui și alți bărbați au violat-o. El le cerea celor care voiau să-i violeze soția 4,5 euro.

Femeia a fost supusă unor chinuri groaznice. A fost înfometată și legată de mâini și abuzată timp de mai mulți ani, potrivit metro.co.uk.

Ea a reușit să scape din pivniță și să-și sune mama, căruia i-a povestit ce s-a întâmplat. Când a contactat poliția, ofițerii i-au respins acuzațiile de trei ori până să acționeze.

La una dintre audieri, un judecător a spus că femeia nu avea voie nici măcar să se spele după ce era bătuta dă bărbatul ei.

Locul unde a fost ținută femeia timp de doi ani (foto/captură video superstacja.tv)

După ancheta desfășurată de autorități în Parszczyce, un sat din nordul Poloniei, Mariusz Sz a fost condamnat la 25 de ani închisoare, în timp ce frații lui și un prieten au fost acuzați de viol și condamnați la 15 ani de închisoare fiecare. Bărbații neagă acuzațiile care li se aduc.

Mariusz Sz a fost condamnat la 25 de ani de închisoare (foto/captură video superstacja.tv)


Sentință definitivă: Mega Image plătește 500.000 de lei angajatului călcat cu motostivuitorul!


 

 

Close
Închide
  Close