Mergi direct la conținut »
Un britanic, tatăl a trei copii, a murit după ce a sărit de la etajul șapte al unui hotel din Palma de Mallorca. El a căzut pe un autoturism
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un britanic, tatăl a trei copii, a murit după ce a sărit de la etajul șapte al unui hotel din Palma de Mallorca. El a căzut pe un autoturism

Richard Pike, un britanic în vârstă de 26 de ani, a murit pe 25 august anul trecut după ce a comis un gest de neînțeles.

După o ceartă minoră cu iubita lui, Abigail Rusell, Richard Pike a ieșit pe balconul de la etajul șapte al hotelului din Ponte Cristo, Palma de Mallorca, unde se aflau în concediu, și a sărit în gol, a notat Daily Mail.

Bărbatul a căzut pe o mașină și, chiar dacă n-a murit pe loc, nu și-a revenit niciodată din comă. Incredibilul eveniment a avut loc în luna iulie a anului trecut, iar Richard Pike a murit pe 25 august, la el acasă, în Exetor, Devon.

Richard Pike și Abigail Russell abia ajunseseră în Palma de Mallorca, unde urmau să-și petreacă acel concediu.

Richard Pike s-a uitat la un meci al echipei naționale de fotbal a Angliei și a băut în continuu: 20 de beri și 15 „shot-uri”!

Abigail Russell a spus, în fața judecătorilor, că Richard Pike era foarte încântat de acel concediu, dar era și foarte beat. De fapt, el începuse să bea încă dinainte de plecarea de pe aeroportul din Bristol.

După meci, foarte beat fiind, i-a spus iubitei lui că dacă n-o găsește în cameră se aruncă de la etaj.

Abigail a urcat și ea în camera de hotel și susține că a continuat să se certe cu el, dar a fost o dispută prostească, din nimic.

La un moment dat, în timp ce Abigail se dusese la baie, Richard a alergat spre balcon, ale cărui uși erau deschise și a săritîn gol.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost un șoc total. A fost o ceartă minoră, ne spusesem doar câteva cuvinte, fiindcă era foarte beat”, a explicat Abigail în fața instanței.

Procurorul Philip Spinney a spus că „Richard Pike a murit ca urmare a acțiunii sale!”.


Close
Închide
  Close