De Mihai Niculescu,

Câinele agresiv a fost capturat apoi de un echipaj al Poliției locale, alături de angajații de la ecarisaj- ASPA se arată într-un comunicat al Poliției Locale București.

„Animalul tocmai fusese scos la plimbare când, din cauza exploziilor unor petarde, și-a schimbat atitudinea: a sfâșiat pantalonii stăpânului și i-a provocat acestuia mai multe răni la picioare. Din cauza mușcăturilor și a comportamentului agresiv al câinelui, proprietarul acestuia s-a speriat și a cerut imediat ajutor prin telefon.

La fața locului a sosit o ambulanță care nu a putut interveni – câinele era agitat și încerca, încă, să-și atace stăpânul”, au comunicat reprezentanții Poliției Locale, potrivit Digi24.

După ce patrupedul a fost prins, stăpânul a fost preluat şi transportat la spitalul Bagdasar Arseni pentru îngrijiri medicale. Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor) a dus animalul într-un centru specializat.

Sursa foto: Pexels

Citeşte şi:

Cât de mult au crescut salariile nete ale ofițerilor din Armata Română în 2019 față de anii precedenți

Poziția ciudată în care au fost găsite mașinile după accidentul lui Daniel Chițoiu. Ce au descoperit polițiștii

Bilanţul anului politic 2019: PSD pierde toate alegerile şi puterea, Liviu Dragnea intră în puşcărie. PNL îi aduce un nou mandat lui Klaus Iohannis, dar guvernează minoritar

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor