12 Ian. 2018 15:58

Un chirurg a recunoscut că și-a gravat inițialele pe ficații unor pacienți. El și-a aflat acum pedeapsa

Distribuie

Un chirurg britanic a fost condamnat la muncă în folosul comunității, după ce a recunoscut că și-a gravat inițialele pe ficații unor pacienți. Simon Bramhall, în vârstă de 53 de ani, a primit acum sentința în cazul care a șocat Marea Britanie. Judecătorul a spus că acesta a "trădat încrederea pacienților". În plus, bărbatul va trebui să plătească o amendă de 10.000 de lire, relatează Sky News. 

Renumitul chirurg britanic Simon Bramhall a pledat vinovat la acuzațiile aduse – ultraj și vătămare. Mai precis, el a recunoscut că și-a înscris inițialele – SB – pe ficații a doi pacienți aflați sub anestezie, fără ca aceștia să își fi dat consimțământul.

Fapta sa a ieșit la iveală atunci când una dintre victime a fost supusă unei alte intervenții chirurgicale. Una dintre victime a declarat ulterior că s-a simțit violată de faptele chirurgului.

Un judecător a decis abia acum care este pedeapsa doctorului pentru faptele sale. Simon Bramhall a scăpat de închisoare. El a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității și amendat cu 10.000 de lire.


Citește și: EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean


Loading...
Comentarii