Mergi direct la conținut »
Un copil de 12 ani a fost prins în mijlocul unui conflict între două găști de bărbați care au folosit și arme albe!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un copil de 12 ani a fost prins în mijlocul unui conflict între două găști de bărbați care au folosit și arme albe!

Un copil de 12 ani a fost prins în mijlocul unui conflict între două găști de bărbați care au folosit și arme albe!

Un conflict deosebit de violent a avut loc în Ștefănești, Argeș, sâmbătă seară. Bărbații din două blocuri vecine s-au luat la bătaie. N-a fost o luptă simplă, ci una foarte dură, în care s-au folosit chiar și arme albe.

Scandalul a avut loc sîmbătă seară, între locatarii a două blocuri. Bărbaţii s-au întîlnit pe aleea dintre imobile. Se pare că au consumat alcool şi a avut loc un conflict sponan, bărbaţii grupându-se în două găşti. 

În învălmăşeală, unul dintre protagonişti a folosit cuţitul. Astfel, la un moment dat, Emil M., de 45 de ani s-a trezit că este murdar de sânge în partea dreaptă a abdomenului. Omul nu simţise nimic, decât o uşoară fierbinţeală. Emil M. a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar în urma investigaţiilor medicale a rezultat ca rana este superficială, în zona şoldului şi a fost externat, a anunțat curier.ro.

Un martor a sunat la 112 şi în zonă a mers un echiaj SMURD de terapie intensivă mobilă care l-a preluat pe bărbatul înjunghiat. De asemenea, poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a se stabili împrejurările în care s-a declanşat conflictul şi cine este agresorul care a folosit arma albă.

Copilul s-a lovit la umăr

Un alt echipaj medical a fost chemat în zonă, pentru un copil. Este vorba de un băiat în vârstă de 12 ani, care fusese prins la mijloc între cele două tabere.

Copilul a fost îmbrâncit în timpul încăierii şi a căzut, fiind lovit la umăr. A fost transportat la Spitaul de Pediatrie Piteşti, pentru îngrijirile de care avea nevoie. 

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Mai multe persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Ştefăneşti. Printre cei care au dat declaraţii se numără şi un bărbat asupra căruia planează suspiciunile că ar fi autorul vătămării. A fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi se continuă verificările. 


Ce nu s-a văzut în cele 4 ore și jumătate de la procesul lui Dragnea. Liderul PSD a mâncat eugenii, i-a certat pe jandami și s-a declarat nevinovat

 
 
Close
Închide