Mergi direct la conținut »
Tolo.ro: Medicul de la „Marie Curie” căruia infirmierele îi spală mașină (FOTO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tolo.ro: Medicul de la „Marie Curie” căruia infirmierele îi spală mașină (FOTO)

Tolo.ro: Medicul de la „Marie Curie” căruia infirmierele îi spală mașină (FOTO)

Jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat pe tolo.ro câteva imagini pe care le-a primit de la un copil internat la spitalul "Marie Curie" din Capitală. Puștiul a surprins momentul în care infirmierele și asistentele îi spală mașina unui doctor, șef de secție.

Un copil internat la spitalul „Marie Curie” a surprins momentul în care infirmierele și asistentele îi spală mașina unui doctor, profesorul Mihaela Bălgrădean, șefa secției Nefrologie Pediatrică.

Copilul a trimis pozele jurnalistului Cătălin Tolontan, iar acesta le-a publicat pe tolo.ro.”Pe parcursul repetatelor sale spitalizări, puștiul căpătă pasiunea de a a-i urmări pe oameni de la fereastra spitalului”, scrie jurnalistul.

Momentul în care infirmierele și asistentele îi spală mașina șefei secției Nefrologie Pediatrică (foto tolo.ro)

Momentul în care infirmierele și asistentele îi spală mașina șefei secției Nefrologie Pediatrică (Sursă foto tolo.ro)

 

Nu este pentru prima dată când cele care ar trebui să aibă grijă de bolnavii din spital, fac în schimb șmotru pentru șefa secției Nefrologie Pediatrică, potrivit tolo.ro.

Contactată de Cătălin Tolontan pentru a-și spune punctul de vedere în acest caz, Prof. Dr. Mihaela Bălgrădean, șefa Secţiei de nefrologie şi dializă pediatrică de la „Marie Curie”, a declarat:

(…)Cum vin la muncă de dimineață, de la 7, nu am timp să îmi spăl geamurile. Așa că le rog pe infirmiere să mă ajute. Eu le-am rugat doar să mă ajute la geamuri, nu am când să merg la spălătorie. Dacă trec mai jos, e treaba lor, a declarat Prof. Dr. Mihaela Bălgrădean.

Jurnalistul l-a contactat și pe Daniel Buzatu, managerul Spitalului „Marie Curie”. Acesta a declarat că situația nu este normală și a dat asigurări că nu se va mai repeta.


Cum ar fi putut fi evitat cumplitul accident din Sălaj. Decizia luată de șoferiță 


 

Close
Închide
  Close