MENIU CAUTĂ
26 Ian. 2018 16:36 , de Raluca Diaconu

FOTO/Un director de școală din Timiș a demisionat în urma unor postări cu mesaje obscene pe Facebook: „Flexibilitatea cuvântului p***”

Distribuie

Un director de școală din Timiș a ales să demisioneze după ce a fost chemat la Inspectoratul Școlar Județean să dea explicații cu privire la unele postări pe Facebook. Acesta a distribuit o fotografie cu mesaje obscene: „Flexibilitatea cuvântului p***” și alta cu "M*** PSD”.

Adrian Petruț este director la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu' din Jimbolia și aceasta nu este prima postare cu înjurături de pe pagina lui de Facebook. În trecut, el a mai distribuit imagini cu astfel de texte co conținut injurios, cum ar fi, de exemplu, una pe care scria „M*** PSD'.

Cea mai recentă postare a directorului de școală a fost văzută însă și de conducerea Inspectoratului Școlar Timiș, care l-a chemat să dea explicații. Adrian Petruț a intrat în ședință cu Aura Danielescu, inspector școlar general de Timiș, și, în urma întâlnirii, a decis să-și dea demisia.

Pagina de Facebook a directorului este una privată, și nu de persoană publică.

„Domnul director a fost la inspectorat, am purtat o discuție. Deși este o persoană privată, până la urmă faptul că și-a asumat funcția de director într-un fel sau altul îl face persoană publică. Suntem persoane expuse, ne ocupăm de educația copiilor. Am înțeles că a fost o greșeală. Nu a făcut altceva decât să distribuie, erau niște păreri ale altora, pe care dumnealui le-a distribuit pe pagina de Facebook, dar și-a asumat greșeala care s-a produs și a considerat că este oportun să-și dea demisia, astfel încât comportamentul dumnealui să nu fie asociat cu activitatea profesională pe care o are', a explicat Danielescu.

Imediat după întâlnire, el a scris pe Facebook că și-a dat demisia. Între timp, postările cu mesaje obscene au fost șterse de pe contul lui privat.

Citește și: VIDEO/Militarii şi poliţiştii învaţă pe de rost răspunsurile pentru a trece testele psihologice. Cum păcălesc angajaţii MAI şi MApN evaluările

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii