Mergi direct la conținut »
Un hoț a dat spargerea chiar lângă prefectură! A fost prins la "păcănele"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un hoț a dat spargerea chiar lângă prefectură! A fost prins la "păcănele"

Un hoț a dat spargerea chiar lângă prefectură! A fost prins la „păcănele”

Un tânăr piteştean îndrăgostit de jocurile de noroc - "păcănele" mai exact - n-a mai avut bani ca bage în aparat, astfel că a dat o spargere.

Dorel C., un hoț tupeist, a forţat un geam de la pizzeria Maestro, situată peste drum de Prefectura Argeş. Cu banii furaţi s-a dus într-o sală de jocuri, fiind săltat de poliţişti din fața aparatului, a anunțat curier.ro

Acesta a fost surprins în fapt de camerele de surpaveghere ale societăţii unde a dat lovitura. În noaptea de marţi spre miercuri, Dorel C., de 25 de ani, a intrat într-o pizzerie situată pestre drum de Prefectura Argeş.

Tânărul, împătimit al jocurilor de noroc, pierduse la păcănele tot ceea ce avusese prin buzunare şi cum nu avea de unde să facă rost de bani, a pus la cale spargerea. S-a dus la pizzeria amintită şi a forţat geamul rabatabil din faţa unităţii. Acesta a furat din casele de marcat 600 de lei, ieşind pe unde a intrat.

Banii au fost recuperați

Locația este prevăzută şi cu sistem de alarmare şi de supraveghere video. În momentul intrării prin efracţie, sistemul de alarmare s-a activat, iar firma de pază şi protecţie a ajuns la obiectiv la scurt timp după ce hoţul fugise. Au fost chemaţi poliţiştii Secţiei 1.

Oamenii legii au vizionat înregistrările şi au observat că hoţul este un tânăr slăbuţ, înalt şi îmbrăcat în haine sport de culoare neagră.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Polițiștii au luat localurile din centrul Piteştiului la rând, în căutarea unui tânăr care să semene cu cel din înregistrări. Dorel C. a fost depistat la scurt timp după ce dăduse spargerea, la păcănele. Nu apucase să piardă banii furaţi, aşadar întreaga sumă a fost recuperată de oamenii legii şi înapoiată reprezentanţilor societăţii păgubite.

Dorel C. a fost dus la audieri, la sediul Secţiei 1 Poliţie. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat. 


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

Close
Închide
  Close