Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un hoț i-a luat unei femei banii pe care tocmai îi scosese de la bancomat! Apoi s-a întors la ea și i-a returnat banii zâmbind
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un hoț i-a luat unei femei banii pe care tocmai îi scosese de la bancomat! Apoi s-a întors la ea și i-a returnat banii zâmbind

VIDEO | Un hoț i-a luat unei femei banii pe care tocmai îi scosese de la bancomat! Apoi s-a întors la ea și i-a returnat banii zâmbind

Un hoț din China a avut o problemă de conștiință la puțin timp după ce a realizat un jaf. Omul a pândit la un bancomat și, când a constatat că o femeie singură a scos o sumă frumușică, s-a apropiat de ea.

Hoțul din orașul Heyuan avea un cuțit la el, iar femeia i-a înmânat imediat suma de 2.500 de yuani, aproximativ 372 de dolari, bani pe care tocmai îi scosese de bancomat, a anunțat boredpanda.com. Hoțul a pus-o să mai scoată bani, iar femeia a mai tastat o dată codul pin și a scos o chitanță nouă. Când a văzut că soldul femeii era zero, hoțul s-a răzgândit.

Filmul a devenit viral

Ce a urmat a lăsat-o pe femeia jefuită cu gura căscată. Hoțul i-a zâmbit și i-a înapoiat toată suma pe care i-o luase prima oară. Femeia, sfioasă, a luat înapoi banii.

Iar hoțul s-a îndepărtat lejer, pe jos, cu mâinile în buzunar. Bărbatul a fost arestat, chiar dacă n-a plecat cu nimic, pentru tentativa de jaf și pentru amenințările la care a supus-o pe femeie.

Filmarea s-a viralizat în timp rapid. Bărbatul a fost numit de internauți „Robin Hood modern”, un „haiduc” care fură doar de la bogați.


FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close