Mergi direct la conținut »
Un medic din Târgu Mureș își donează salariul după derapajul lui Cătălin Rădulescu. "Din țară nu plec!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un medic din Târgu Mureș își donează salariul după derapajul lui Cătălin Rădulescu. "Din țară nu plec!"

Un medic din Târgu Mureș își donează salariul după derapajul lui Cătălin Rădulescu. „Din țară nu plec!”

Medicul dermatolog Mihail-Alexandru Badea din Târgu Mureș a făcut o donație de 10.000 de lei pentru copiii care suferă de insuficiență renală cronică.

Gestul acestuia vine la doar o zi după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu a susținut că medicii care nu au votat PSD trebuie să își dea salariile mărite înapoi: „Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului”, punctase acesta, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Medicul din Târgu Mureș, specializat în dermatovenerologie, a reacționat printr-un colaj postat pe Facebook și preluat de publicația locală ardealnews.ro.

„Dau salariul «înapoi» și ceva în plus… pentru oamenii care contează! Din țară nu plec! Pentru copiii care suferă de insuficiență renală cronică!”, a punctat acesta.

În fotografie se observă -un cec pe care sunt trecuți 10.000 lei în contul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.

Medicul dermatologul nu este singurul care a reacționat în urma afirmației scandaloase făcute de deputatul „mitralieră”. Și un polițist i-a transmis acestuia un mesaj tranșant: „Îți dau oricând banii înapoi. Apoi tu ieși din politică”.

Citește și un editorial al Mirelei Neag, despre acest subiect: „Ce nu a înțeles deputatul Cătălin Rădulescu”

Close
Închide
  Close