Opinie de
Mirela Neag
Toate articolele autorului

”Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR”, a declarat, la Digi 24, parlamentarul condamnat în 2016, pentru fapte de corupție, la închisoare cu suspendare.

Declarația deputatului developează exact logica defectă în care PSD a guvernat țara în ultimii trei ani: ceva bani mai mulți în buzunarelele cetățenilor în schimbul obținerii iertării naționale pentru politicienii corupți.

Poate că planul ar fi funcționat dacă guvernanții ar fi oferit propriilor cetățeni nu câțiva lei în plus în buzunare, ci servicii publice, ar fi construit autostrăzi, spitale și școli. Creșterea economică nu e un scop în sine, ea aduce respect dacă e însoțită de creșterea calității vieții. Asistența medicală e o componentă importantă a calității vieții. Iar ea nu a crescut odată cu mărirea salariilor.

Ce nu a înțeles Cătălin Rădulescu este că duminică, la urne, medicii au venit să voteze în calitate de cetățeni, și nu de cadre medicale. Cu sau fără salarii mărite, ei trăiesc tot într-o Românie care de trei ani se dezintegrează continuu.

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO