Mergi direct la conținut »
Cătălin Rădulescu (PSD), după rezultatul alegerilor: ”Rămâneți voi cu securiștii. Dați în cap, violați, faceți ce vreți!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cătălin Rădulescu (PSD), după rezultatul alegerilor: ”Rămâneți voi cu securiștii. Dați în cap, violați, faceți ce vreți!”

Cătălin Rădulescu (PSD), după rezultatul alegerilor: ”Rămâneți voi cu securiștii. Dați în cap, violați, faceți ce vreți!”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a avut o reacție vehementă față de rezultatele alegerilor parlamentare, afirmând că românii au votat pe ”un fond de ură”.  În ce privește condamnarea lui Liviu Dragnea, Rădulescu  a spus că este ”o execuție” în stilul anilor 50. Deputatul participă la reuniunea liderilor PSD care are loc după condamnarea lui Dragnea.

De Valentina Postelnicu, Adrian Ilie,

”Sper ca să se bucure cei care au votat ieri și probabil că oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi că USR și ceilalți probabil vor cere asta. Probabil că agricultorii să dea subvențiile înapoi, să le fie bine cu cei care pe care i-au votat (…) Românii au vrut altceva pe fondul ăsta de ură. De azi e liber la dat în cap. Dați în cap, violați, faceți ce vreți pentru că ăsta este trendul!”, a declarat Cătălin Rădulescu comentând rezultatele votului de duminică.

Rădulescu a spus că, în cazul în care PSD ar fi câștigat alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea nu ar mai fi fost condamnat.  ”Este a doua execuție pentru PSD după Adrian Năstase. Restul au fost toți achitați sau condamnați cu suspendare, dar trebuia să se dea un exemplu”, a spus Rădulescu.

Acesta a adăugat că nu crede că România are o justiție independentă în momentul de față, ci una care ia decizii impuse politic sau de către ”securiști”. ”Dacă e nevoie, plecăm și noi din țară. Rămâneți voi cu securiștii”, le-a mai spus deputatul jurnaliștilor prezenți.

Anterior, Cătălin Rădulescu declarase, la Digi24, că partidul nu trebuia să accepte organizarea referendumului convocat de către președintele Klaus Iohannis, ci să se limiteze la organizarea alegerilor pentru Parlamentul European.

”Rezultatul votului nu înseamnă că președintele Dragnea este vinovat. Capcana este că am acceptat referendumul. Eu m-am opus acestei chestiuni, nu trebuia să-l acceptăm. Trebuia să facem europarlamentare și atât”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia
Recomandări

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia

”Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulțumiți de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR și pe cei care au votat care au ieșit acum, fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi și hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a continuat Rădulescu.

Close
Închide
  Close