Mergi direct la conținut »
Un motociclist a murit după ce a izbit un parapet pe DN 17, în Pasul Tihuţa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un motociclist a murit după ce a izbit un parapet pe DN 17, în Pasul Tihuţa

Un motociclist a murit după ce a izbit un parapet pe DN 17, în Pasul Tihuţa

Un tânăr în vârstă de 32 ani a murit , marţi seara, 2 iulie,  după ce a izbit un parapet de pe marginea DN 17, în Pasul Tihuţa. Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

La locul accidentului a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care a găsit victima în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului.

„Pe DN 17, între localitățile Mureșenii Bârgăului și Piatra Fantânele, a avut loc un grav accident rutier în urma căruia, din păcate, un barbat și-a pierdut viața. Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârsta de 33 de ani, din Pojorîta – județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, potrivit Bistrițeanul.ro.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperim cum se simte Pescărușul pe acoperișul TNB-ului


Close
Închide
  Close