Mergi direct la conținut »
Un paramedic a fost prins de vânătorii de pedofili în timp ce încerca să se vadă cu un băiat de 14 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un paramedic a fost prins de vânătorii de pedofili în timp ce încerca să se vadă cu un băiat de 14 ani

Un paramedic a fost prins de vânătorii de pedofili în timp ce încerca să se vadă cu un băiat de 14 ani

  Paramedicul britanic a fost prins în timpul unei întâlniri pe care și-a dat-o cu un băiat de 14 ani pe care îl agățase pe o aplicație de dainting. 

Kevin Peel l-a găsit pe „Ryan”, 14 ani, pe aplicația Gindr. Paramedicul i-a spus băiatului că vrea să întrețină relații sexuale cu el, trimițându-i acestuia o fotografie cu el în lenjerie intimă și încercând să-l ademenească în locuința sa, potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul nu știa însă că vânătorii de pedofili „Guardians of the North” se află în spatele nikului „Ryan”. Paramedicul i-a dat întâlnire minorului pe o pârtie de schi. Înainte de a accepta întâlnirea, vânătorii i-au scris acestuia: „Nu am mai făcut de genul asta. Am 14 ani”.

Cu toate acestea, Kevin a mers să se vadă cu minorul. Când a ajuns la locul de întâlnire, acesta a fost întâmpinat și confruntat de vânătorii de pedofili care au anunțat imediat poliția.

Paramedicul a fost arestat și avertizat pentru faptele sale, dar poliția nu a mai luat nicio măsură împotriva lui.

Kevin a fost suspendat 12 luni de la locul său de muncă, fiind pe lângă paramedic și un asistent voluntar. Nursing and Midwifery Council a transmis că „acesta a fost un incident izolat într-o carieră fără cusur”.


Zece grozăvii despre internet pe care nu le știai. Viața privată este o iluzie


 

Close
Închide
  Close