Mergi direct la conținut »
Un părinte care și-a pierdut un copil în tragedia de la Colectiv își strigă disperarea la adresa autorităților ”Se distrează seara cu familiile în timp ce noi...”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un părinte care și-a pierdut un copil în tragedia de la Colectiv își strigă disperarea la adresa autorităților. ”Se distrează seara cu familiile, în timp ce noi…”

De Mihai Niculescu, . Ultimul update Miercuri, 21 noiembrie 2018, 15:18

Un părinte care și-a pierdut un copil în tragedia de la Colectiv își strigă disperarea la adresa autorităților care nu au făcut nimic la trei ani de la tragedia care a îndoliat o țară întreagă. Personajele principale aflate atunci în funcții cheie nu numai că nu au dispărut din lumina reflectoarelor, ci chiar au avansat pe eșicherul politic, consideră Narcis Hogea, tată lui Alex Hogea, unul din cei 64 de tineri care au plătit cu viața indolența și ineficiența unora din reprezentanții statului român.

Narcis Hogea și-a strigat durerea pe Facebook, cu câteva ore înainte de comemorarea de trei ani a victimelor teribilului incendiu din fosta fabrică Pionierul din București.

”Astăzi, la 3 ani de la noaptea aceea mult prea neagră, ne întrebăm cu toții dacă s-a schimbat ceva în țara asta. Există ceva schimbări. Banicioiu nu mai este ministru, și-a făcut un nou partid și vrea să candideze la viitoarele alegeri, și Piedone vrea să candideze la viitoarele alegeri, Carstoiu nu mai este managerul SUUB, a avansat ca decan la UMF, iar Arafat încerca să câștige mai multă putere.

ÎI păsa vreunuia dintre ei de crimele la care au participat? Binenteles că nu.

Banicioiu – avem de toate-se consideră în continuare cel mai bun ministru pe care l-a avut țara noastră vreodată, uitând că a refuzat dreptul la viață al multor tineri blocând șansa ca aceștia să poată fi tratați în centre specializate.

Piedone, uitând că el a semnat autorizația fără de care acel club nu putea să funcționeze, afirmă că alții sunt vinovați de această tragedie.

Arafat, cel care a fost în acele zile girantul lui Banicioiu, se consideră în continuare salvatorul românilor. După tragedie a declarat că nu putea cere imediat ajutor internațional deoarece situația era una atipică și nu se încadra în definiția dezastrului , (pentru el 26 morți și 185 răniți nu reprezintă un dezastru!!!), afirmând totodată: ” Faptul că declanșezi Mecanismul de protecție civilă inseamnă că depui solicitare undeva și aștepți să răspundă alții. Se poate să răspundă, se poate să nu…. S-a pus problema că este mai bine să discutăm direct cu ambasadele, lucru care s-a întâmplat și nu de joi. Incă de duminică. ”.

Arafat uită să spună că, până la urmă au cerut joi, în a șasea zi de la tragedie, ajutor pentru găsirea de soluții la nivelul UE pentru acceptarea a circa 80 de răniți, care nu pot fi tratați în România. Și mai uită să spună că, pentru a evita colonizarea cu bacterii multirezistente, un mare ars trebuie grefat și transferat într-un mediu total aseptic în maxim 72 de ore.

În rest, pentru ei, numai de bine. Se distrează seara cu familiile și cu prietenii lor, în timp ce noi……….”

Citește și:


Citește și: REPORTAJ/ Povestea impresionantă a pompierului-înger care întoarce oamenii din morți. S-a întors în foc și cenușă ca să salveze hainele de înmormântare ale unui bătrân


 

La 70 de ani are un succes nebun la femei tinere și frumoase. Ultima cucerire are 24 de ani și e superbă
PARTENERI - GSP.RO
La 70 de ani are un succes nebun la femei tinere și frumoase. Ultima cucerire are 24 de ani și e superbă
Simona Halep, anunț BOMBĂ! I-a șocat pe toți! Vestea uluitoare dată ACUM
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Simona Halep, anunț BOMBĂ! I-a șocat pe toți! Vestea uluitoare dată ACUM
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
HOROSCOP
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
RECOMANDĂRI
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close