Mergi direct la conținut »
Un pedofil a instalat o cameră de luat vederi la toaletă ca să-i înregistreze pe copii! Ce pedeapsă a primit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un pedofil a instalat o cameră de luat vederi la toaletă ca să-i înregistreze pe copii! Ce pedeapsă a primit

Un pedofil a instalat o cameră de luat vederi la toaletă ca să-i înregistreze pe copii! Ce pedeapsă a primit

Terence Hamblett, un pedofil englez în vârstă de 44 de ani, care se autointutula "Stăpânul", a primit o condamnare de 12 ani după ce s-a dovedit că a pus camere într-o toaletă pentru a înregistra copiii care mergeau acolo.

Un video cu el montând camera, dar și alte 12 materiale video în care erau filmați diverși minori care se schimbau la baie. Mai mult, în laptopul acestuia s-au găsit și convorbiri în mediul online cu un tată pe care încerca să-l convingă să-și abuzeze copilul de trei ani, a notat themirror.co.uk.

De asemenea, el a încercat să convingă tineri de 15 ani și 13 ani să se masturbeze în fața camerei. Judecătorul Steven Everett, cel care a decis sancțiunea, a spus că acesta a avut un comportament „depravat și dezgustător. Ceea ce ai făcut tu este anormal pentru orice om. E greu de înțeles acest tip de comportament”.

Îi păcălea pe tineri să se masturbeze în fața camerei

Hamblett a recunoscut că e vinovat de 20 de acuzații pentru fapte consumate între 2002 și 2016. În calculatorul lui au fost găsite salvate 922 de fotografii și filmulețe cu copii abuzați. În plus, el a distribuit pe net peste 600 de astfel de materiale.

„Aceasta a fost o investigație foarte complexă, care a presupus vizionarea a peste 500.000 de imagini cu pornografie infantilă. Am putut să dovedim că Hamblett este un pedofil și că s-a folosit de internet pentru a exploata sexual victime minore. El deținea și împărțea un număr uriaș de imagini cu copii abuzați.

El a păcălit o mulțime de tineri să-i facă diverse favoruri, să se dezbrace și să facă diverse gesturi cu tentă sexuală în fața camerelor de luat vederi. Din fericire, Hamblett e în spatele gratiilor și va ispăși o pedeapsă mare”, a spus Andy Kent, unul dintre polițiștii care au lucrat la acest caz.


Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic

 
 
Close
Închide
  Close