De Anca Ochianu,

UPDATE: Polițistul se numește Ionuț Alexandru Bogdan. Bărbatul are un băiețel, iar, din 2017, este divorțat. El s-a mutat la Segarcea, unde a cunoscut-o pe fetița pe care a batjocorit-o.

Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la momentul începutului abuzurilor avea 13 ani

Mai mult, bărbatul a înregistrat momentele intime cu copila, realizând mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit.

De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă.

Fusese testat psihologic în primăvară

Astfel, la data de 30 octombrie, în baza probatoriului administrat de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea unui procuror DIICOT, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 31 octombrie a.c., Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de cel în cauză.

Bărbatul respectiv era angajat ca agent de ordine publică în cadrul Secţiei 5 Craiova, iar în prezent acesta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea din care făcea parte, prin depunerea demisiei.

Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an.


Citeşte şi:

Pedofil prins în Călărași. Ținea doi copii sechestrați în două locuințe

Cultul lui Pomohaci | Cât de ușor scapă de închisoare pedofilii din România. ”Ar fi trebuit să fie închis pentru ce mi-a făcut, dar e liber. Nu înțeleg! Legislația este greșită”

Pedofil român, prins în flagrant în Marea Britanie. Bărbatul şi-a recunoscut fapta

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați