Mergi direct la conținut »
Un român a fost condamnat la 81 de ani de închisoare în Spania pentru violuri repetate asupra fetelor lui: "Vă voi tăia bucățele"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a fost condamnat la 81 de ani de închisoare în Spania pentru violuri repetate asupra fetelor lui: "Vă voi tăia bucățele"

Un român a fost condamnat la 81 de ani de închisoare în Spania pentru violuri repetate asupra fetelor lui: „Vă voi tăia bucățele”

Stelian C., un român în vârstă de 48 de ani, a primit o pedeapsă de 81 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale inimaginabile asupra propriilor fete.

Curtea Provincială din Ciudad Real a dat cea mai mare condamnare de până acum chiar împotriva românului: 81 de ani, șase luni și o zi, a anunțat latribunadeciudadreal.es.

Cele două fiice ale bărbatului, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, au fost abuzate sexual în mod repetat de tatăl lor. Fetele au fost și amenințate că vor fi ucise dacă vor spune cuiva ceva. El trăia cu cele două fete în Villarrubia de los Ojos, iar mama fetelor rămăsese în România.

A dus-o pe câmp și a violat-o

Tatăl și-a amenințat fetele că le va „tăia bucățele”.

La prima înfățișare din cadrul procesului, fiica cea mare a povestit toate abuzurile la care au fost supuse, iar cea mică a confirmat totul. S-au efectuat ;i expertize medicale, care au confirmat abuzurile.

Iată un episod povestit de fete în instanță. Pe 3 mai 2017, Stelian şi-a bătut fiica cea mică în faţa casei, a urcat-o în mașină, a dus-o pe un câmp la marginea localităţii unde locuiau, iar acolo a violat-o. Mama fetelor venise în Spania de o săptămână, pentru aniversarea uneia dintre ele.


Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Close
Închide
  Close