MENIU CAUTĂ
11 Aug. 2011 06:41

Un român a salvat o tânără care a sărit dintr-o clădire incendiată din Londra

Distribuie

Potrivit The Guardian, tânara poloneză, Monika Konczyk, striga de la fereastra apartamentului în care locuia, plin de fum, în timp ce incendiul distrugea un magazin de mobilă şi ameninţa să se extindă la clădirile din apropiere.
Prietenii acesteia au încălcat ordinele poliţiei care le-a cerut că nu se apropie de incendiu și au trecut prin fumul gros, pentru a așeza saltele şi perne, pe sol, lângă terasa în stil victorian de pe Church Street, pentru ca tânăra să sară pe ele. Conform sursei citate, poloneza, în vârstă de 32 de ani, s-a prins de rama ferestrei, a coborât pe copertina magazinului de la parter, de unde a sărit în braţele unui român, cunoscut doar ca Adrian.

Din cauza fumului şi confuziei, există relatări contradictorii cu privire la cine a salvat-o pe aceasta. Unii privitori cred că un poliţist a fost cel care a prins-o, dar Adrian a insistat că el este cel care a salvat-o pe tânăra poloneză.

Românul critică autoritățile britanice

Adrian spune că autoritățile nu s-au interesat de starea de sănătate a tinerei Monika Konczyk și, în loc să cheme o ambulanță pentru a fi transportată la spital, i s-a permis să plece la sora ei acasă.

„Suntem vecini. Nimeni nu este erou. Eu am prins fata. După aceea, nimeni nu a mai întrebat dacă a păţit ceva şi nu a chemat o ambulanţă”, a declarat Adrian.
 

Comentarii