MENIU CAUTĂ

Un român care a omorât în bătaie o englezoaică, fără niciun motiv, condamnat la închisoare pe viață

Distribuie

Florin Ion, în vârstă de 32 de ani, a bătut-o până a ucis-o pe Julie Hunt, în vârstă de 47 de ani. Incidentul s-a produs în Essex, Marea Britanie, anul trecut în aprilie, într-o stație de autobuz, scrie BBC News.

Martorii au povestit că românul a lovit-o pe femeie de parcă era un ”sac de box uman”.

Ion și-a recunoscut crima în fața instanței și a primit închisoarea pe viață cu posibilitatea eliberării condiționate după 18 ani.

Românul stabilit în Birmingham era într-un autobuz care urma să-l ducă în România, când a coborât din mașină în stația de lângă un centru comercial din Essex și a văzut-o pe femeia care se îndrepta spre locul ei de muncă. Inexplicabil, s-a repezit asupra ei din senin, a doborât-o şi a lovit-o cu brutalitate, lăsând-o inconştientă, după care a luat-o la fugă.

Britanica a murit în spital, din cauza loviturilor puternice, pe care paramedicii le-au descris asemănătoare celor produse de un accident rutier.

Florin Ion a fost prins de poliţişti şi încarcerat, iar pe 7 martie și-a aflat sentința finală.

În fața instanței, românul a declarat că a crezut că femeia ”avea să-l omoare”, dar din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vedem cum acesta fuge spre ea și începe să o lovească.


Citește și: Analiză BBC despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la Parchetul European: „PSD o consideră dușmanul lor de moarte”


 

Comentarii