Mergi direct la conținut »
Un român din Marea Britanie a violat o femeie pentru a-și sărbători ziua de naștere. La abuz a luat parte și un alt conațional / FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român din Marea Britanie a violat o femeie pentru a-și sărbători ziua de naștere. La abuz a luat parte și un alt conațional / FOTO

Un român din Marea Britanie a violat o femeie pentru a-și sărbători ziua de naștere. La abuz a luat parte și un alt conațional / FOTO

Doi români au îngrozit Marea Britanie, după ce au batjocorit o femeie pentru a sărbători aniversarea unuia dintre ei. Claudiu Ivașcu (23 de ani) și Nicolae Mihai (22 de ani) au fost condamnați la o pedeapsă totală de 20 de ani de închisoare.

De Răzvan Mihalașcu,

Decizia a fost luată de Tribunalul din Colchester, după ce cazul referitor la abuzul românilor a fost judecat aproape doi ani.

Agresiunea pentru care bărbații au fost condamnați a avut loc în orașul britanic Colchester, pe 14 aprilie 2017, când Claudiu Ivașcu (foto) a împlinit 22 de ani, relatează metro.co.uk.

Un român din Marea Britanie a violat o femeie pentru a-și sărbători ziua de naștere

sursă foto: Essex Police

Cei doi români au băut împreună pentru a sărbători ziua de naștere a lui Ivașcu. La un moment dat, tinerii au decis să batjocorească o femeie, chiar în casa ei.

„I-ați cerut victimei să facă sex cu Mihai pentru bani și refuzați să recunoașteți că ea a spus nu și voi ați insitat. Ai imobilizat-o (pe femeie) pentru ca Mihai să întrețină relații sexuale cu ea (…)”, a declarat judecătorul Christopher Morgan în instanță, conform sursei citate.

Abuzul a avut loc în timp ce copiii femeii dormeau în camerele de la etajul casei. Românii au atacat-o și au abuzat-o pe rând pe femeia, pe care ar fi cunoscut-o, susțin anchetatorii britanici.

Un român din Marea Britanie a violat o femeie pentru a-și sărbători ziua de naștere

Nicolae Mihai este acuzat că a violat o femeie de ziua de naștere a prietenului său / sursă foto: Essex Police

Potrivit sursei citate, unul dintre copii victimei a coborât pe scări, la parterul locuinței și i-a văzut pe cei doi români în timp ce îi batjocoreau mama.

Unul dintre agresori a strigat către copil care s-a speriat și s-a întors în dormitorul de la etaj. După ce au violat-o pe femeie, cei doi români au plecat acasă și s-au culcat. Claudiu Ivașcu și Nicolae Mihai au fost reținuți de polițiștii care au fost alertați de victimă.

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante
Recomandări

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante

 

La începutul lunii februarie, doi români din Marea Britanie au fost condamnați pentru sclavie, după ce au obligat un conațional să trăiască sub scări și îi dădeau doar 1 liră pe zi pentru mâncare.


Citește și:

18 infectați, dintre care 9 morți la spitalul „Marius Nasta”! Managerul Beatrice Mahler: „Nu știu câți decedați sunt și eu vreau să le știu numărul și să aflu adevărul!”

VIDEO/Ați vota-o pe Antonella? Ați vota un om care și-a urmat cu tărie visul, în ciuda prejudecăților că „așa ceva nu se poate”?!

Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor


 

Close
Închide
  Close