MENIU CAUTĂ
, de Cătălin Schipor

VIDEO&FOTO/ Un skyjet s-a izbit de stabilopozi în dreptul hotelului Rex, din Mamaia. Un copil de opt ani și tatăl său au fost răniți

Distribuie

Alertă în în zona hotelului Rex, din stațiunea Mamaia, acolo unde un skyjet a fost scăpat de sub control și s-a izbit de stabilopozi. Acesta era condus de un bărbat care își plimba fiul de 8 ani pe mare. Cei doi au fost răniți, la această oră primind îngrijiri medicale.

Motocicleta SMURD, o șenilată și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost trimise pe plaja Rex, acolo unde două persoane – un adult și un copil de opt ani – au fost răniți în urma unui accident nautic.

Potrivit martorilor, skyjetul pe care se afla bărbatul de 44 de ani și fiul său a fost scăpat de sub control și a intrat în stabilopozii din zona unui dig.

Ajunse la locul accidentului, echipajele medicale au găsit un copil de opt ani cu hematom la cap și un adult în vârstă de 44 de ani cu dureri de cap și tăiat la picior.

După ce le-au acordat primul ajutor, echipajele Ambulanței i-au transportat la spital pe copilul de opt ani și pe tatăl său.

Potrivit informațiilor de la fața locului, în urma unui apel la 112 a fost solicitat sprijinul ambulanței întrucât un bărbat și fiul său , aflați pe un skyjet proprietate personală, a intrat în stabilopozi din cauza valurilor puternice.

Bărbatul accidentat se numește Alexandru Agoston, are 44 de ani și este din Timișoara. El ar fi patronul unei firme din orașul de pe Bega.

Citește și: Parlamentarii fac afaceri cu statul. Sute de milioane de lei, prin firmele rudelor. ”Vreți să vă răspund acum, când sunt în concediu?”

Citește mai multe despre mamaia și skyjet pe Libertatea.

Comentarii