Astfel, agenţi ai Brigăzii Rutiere au făcut semnal de oprire unui autoturism care circula cu viteză peste limita legală, în zona Centura Bucureşti-Pod Vitan, dar şoferul a refuzat să oprească şi a virat dreapta, intrând pe un câmp, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Tânărul a fost urmărit, după ce a abandonat maşina şi a fugit împreună cu cei doi pasageri, prins și apoi testat cu aparatul alcooltest, bărbatul fiind depistat cu o valoare de 0,26 % alcool pur în aerul expirat. Mai mult, polițiștii l-au testat și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind pozitiv.

În plus, în maşina acestuia a fost găsită şi materie vegetală uscată, care a fost confiscată.

Tânărul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi amendat cu 1.750 de lei, fiindu-i întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Anul acesta, la începutul lunii martie, Doi șoferi drogați au fost prinși în trafic de polițiștii giurgiuveni. Testele rapide au arătat că bărbații consumaseră cocaină, 'drogul bogătașilor'.

Și tot în 2018, dar în luna februarie, un șofer drogat a provocat un accidentul în lanț, în centrul Capitalei, după o ceartă cu soția sa.

FOTO: observator.tv


Citește și: REPORTAJ VIDEO | 100 de ani de la Marea Unire, 100 de Românii paralele