De Mihai Niculescu,

Bărbatul a fost găsit decedat marți, în hala unei firme din Iași. Polițiștii au identificat bărbatul în persoana unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care fusese dat dispărut de către familia lui luni seara la ora 19.

Rudele spânzuratului sunaseră la poliţie precizând că Ovidiu B. a plecat din Schitu Duca luni dimineaţa, şi nu s-a mai întors acasă. Apropiaţii lui l-au căutat pe bărbat toată noaptea, însă nu l-au găsit. A doua zi, dispărutul a fost găsit mort într-o hală din cartierul Dacia, arată Ziarul de Iași.

Oamenii legii au aflat şi motivul sinuciderii bărbatului. Acesta provocase un accident duminică, după ce se urcase băut la volan. Bărbatul a lovit un alt autoturism în timp ce vira într-o curbă iar în urma tamponării a rezultat trei victime rănite uşor.

Poliţiştii i-au deschis dosar penal după ce i-au găsit o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi l-au chemat a doua zi la poliţie. Cel mai probabil, bărbatul s-a temutcă poliţiştii intenţionează să-l bage după gratii pentru 24 de ore pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului, luîndu-și viața.

Citeşte şi:

Documente din Spitalul Inimii de la Cluj: România nu își numără morții din secțiile de anestezie și terapie intensivă! Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Schema detașărilor | Institutul Cultural Român a promovat în posturi-cheie persoane respinse la concursurile organizate de instituţie

Tudorel Toader lovește din nou! Deşi s-a dovedit că a plagiat, decanul unei facultăţi din Iaşi a fost ales în Consiliul şi Senatul Universităţii

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente