Mergi direct la conținut »
Un șofer român beat a fost ucis la periferia Romei de doi conaționali
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer român beat a fost ucis la periferia Romei de doi conaționali

Un șofer român beat a fost ucis la periferia Romei de doi conaționali

Un bărbat român în vârstă de 30 de ani a murit marți, 28 mai, în timpul unei dispute cu alți doi români, în localitatea Vitinia, de la periferia Romei.

Victima, C.P., era la volanul unei camionete când, în jurul orei 18:00, s-a oprit la o benzinărie de pe Via Ostiense. Martorii au declarat că șoferul român a intrat în barul din apropiere, dar că acesta era deja sub influența băuturilor alcoolice, a informat rotalianul.com.

Aici s-a întâlnit cu alți doi români, care i-ar fi luat cheile de la camionetă, sub pretextul că este beat și nu trebuie să conducă în aceste condiții.

S-a lovit cu capul de asfalt și a murit

Șoferul s-a supărat, a început o ceartă, iar cei doi români l-au împins pe conaționalul lor făcându-l să cadă la pământ. Bărbatul a murit din cauza rănilor grave din zona capului, suferite după ce a lovit violent marginea trotuarului.

Cei doi, crezându-l încă în viață, l-ar fi pus în camionetă, au chemat salvarea și apoi au plecat de la locul faptei. Când au venit medicii, românul din camionetă era decedat.

La fața locului au intervenit agenții de poliție care au ascultat martorii și au luat declarații de la alți români prezenți. Cei doi agresori au fost identificați și sunt acuzați de omor.


VIDEO | Libertatea prezintă un fenomen înfiorător: în ultimii șapte ani, cel puțin opt copii au murit în fosele septice în România, iar alți cinci au fost la un pas de moarte!

Close
Închide
  Close