De Daria Maria Diaconu,

Norberto Vargas Lozano, în vârstă de 45 de ani, a sfârșit în mod tragic. Acesta a fost ucis în casa sa din Caracas, Venezuela, țară în care se mutase de câțiva ani.

Hair-stilistul a fost lovit în cap cu o bâtă, iar cadavrul său a fost pus ulterior într-o pungă, după cum a i-au spus autoritățile surorii lui Norberto Vargas, Merly Lozano.

Merly Lozano, sora lui Norberto Vargas

Aceasta a povestit că a vorbit cu fratele ei în ziua în care acesta a murit, 14 octombrie. Ulterior, timp de cinci zile, femeia nu a mai putut lua legătura cu fratele ei.

„În data de 19 octombrie, Reinaldo, un amic din Venezuela bun prieten cu fratele meu, a mers la casa lui să vadă ce se petrecea. Mi-a spus că luminile erau aprinse în casă, iar ușa era închisă. Apoi a decis să forțeze o fereastă și a simțit un miros foarte puternic. A chemat poliția și când a intrat în casă totul era vraiște. Lipseau tot felul de lucruri, televizorul, haine, bani și valizele pe care le pregătise ca să vină în Columbia. Pe pereți era plin de sânge”, a povestit sora lui Norberto, citată de eluniversal.com.co.

Se pare că Norberto Vargas a fost victima unui jaf. Familia acestuia este de părere că hair-stilistul a fost omorât de cineva cunoscut, dat fiind că nu a fost forțată intrarea în casa victimei.

Citeşte şi:

Digi24: Procurorii au făcut două solicitări la ISU pentru imaginile filmate, dar au primit doar câteva cadre din interiorul clubului

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Jurnalistul Florin Negruțiu, după conferința ISU pe tema filmărilor secrete de la Colectiv: „Raed Arafat a trimis azi niște acari păuni la înaintare”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente