De Tiberiu Bujdei,

Potrivit Poliției Sucevea, duminică, polițiștii din cadrul Compartimentului rutier al Poliției Câmpulung Moldovenesc, aflați în serviciu de supraveghere a traficului rutier pe DJ 176, pe raza comunei Frumosu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism VW Golf ce se deplasa din direcția Moldovița spre Vama.

Mașina, urmărită 4 kilometri

Șoferul nu s-a supus semnalului, iar echipajul de poliție a trecut la urmărirea acestuia pe o distanță de circa 4 kilometri, folosindu-se și semnalele acustise și luminoase.

Autoturismul urmărit a părăsit DJ 176 continuându-și deplasarea pe drumul Pârâul Frumosu, unde polițiștii au solicitat prin megafonul din dotarea mașinii de serviciu să oprească, dar șoferul și-a continuat deplasarea.

Unul dintre agentii de poliție a tras un foc de avertisment în plan vertical, după care spre cauciucuri.

Ce alcoolemie avea șoferul

Polițiștii au constatat că mașina era condusă de un tânăr de 18 ani din comuna Frumosu, iar în mașină se mai aflau cinci persoane cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani. Tânărul împușcat are 20 de ani și a fost transportat la spital.

Șoferul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,32 ml și nu are permis auto.

Tânărul rănit a fost diagnosticat cu la UPU Suceava cu ”plagă împușcată în regiunea lombară stângă și etilism acut”, după care a fost transferat la secția urologie, fiind suspus unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii fac cercetări pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”, iar tânărul care s-a aflat la volan a fost plasat sub control judiciar.

Citeşte şi:

BREXIT | Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care împiedică ieșirea Marii Britanii din UE fără acord

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile