Mergi direct la conținut »
VIDEO ȘOCANT | Crimă în fața unui club din Mediaș! Tânăr de 25 de ani, înjunghiat mortal de un recidivist
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO ȘOCANT | Crimă în fața unui club din Mediaș! Tânăr de 25 de ani, înjunghiat mortal de un recidivist

VIDEO ȘOCANT | Crimă în fața unui club din Mediaș! Tânăr de 25 de ani, înjunghiat mortal de un recidivist

Un tânăr a murit, sâmbătă noapte, după ce a fost înjunghiat în fața unui club din Media. El a fost atacat de un recidivist, care a fost eliberat în baza recursului compensatoriu. 

Victima a fost Marius Costăchescu, în vârstă de 25 de ani, originar din Prahova și stabilit în Biertan, o localitate din județul Sibiu, în timp ce criminalul său este Marius Rusu, un recidivist de 30 de ani, care fusese închis pentru omor, relatează orademedias.ro.

Tânărul care a fost înjunghiat în artera femurală și a pierdut o cantitate uriașă de sânge, a murit pe masa medicilor de la urgența Spitalului Municipal din Mediaș.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Filmul crimei

Potrivit presei locale, scandalul a pornit în interiorul clubului Șerabeva din Mediaș, cu câteva minute înainte de ora 1.00.

Marius Rusu era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club au intrat Costăchescu Marius însoțit de aproximativ zece persoane. După câteva discuții aprinse, între cele două găști a început scandalul, care s-a mutat în fața clubului unde grupurile s-au încăierat folosind arme albe.

Marius Costăchescu a căzut pe zăpadă, iar Rusu a profitat de ocazie și l-a înjunghiat de mai multe ori, inclusiv în artera femurală lăsându-l într-o baltă de sânge.

Agresorul are 30 de ani și este un recidivist care a mai fost condamnat pentru un omor și a fost eliberat de curând. El a fugit de la locul faptei, dar a fost prins duminică după amiază, pe raza orașului Blaj din Județul Alba, acolo de altfel de unde este și originar.

Polițiști de la IPJ Alba, însoțiți de mascați, l-au reținut în baza informațiilor oferite de cei de la IPJ Sibiu.

Bărbatul de 30 de ani va fi condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, scrie orasmedias.ro.

Foto: Orademedias.ro


Citește și: Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris, cu nevasta


 

Close
Închide
  Close