Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Brazilia și-a omorât rudele și și-a făcut selfie cu cadavrele. Cum a ieșit la iveală cazul înfiorător
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tânăr din Brazilia și-a omorât rudele și și-a făcut selfie cu cadavrele. Cum a ieșit la iveală cazul înfiorător

Un tânăr din Brazilia și-a omorât rudele și și-a făcut selfie cu cadavrele. Cum a ieșit la iveală cazul înfiorător

De-o cruzime greu de imaginat a dat dovadă un tânăr din Brazilia, acuzat că și-a ucis unchiul, mătușa și cei doi veri din Spania și apoi a făcut selfie-uri cu cadavrele dezmembrate. Dezvăluirea șocantă a fost făcută de un martor în timpul procesului în care suspectul este judecat pentru omor.

În a doua înfățișare a procesului împotriva lui Patrick Nogueira, tânărul acuzat de uciderea unchiului, mătușii și a verilor săi minori în august 2016, un martor a confirmat în instanță că a văzut, din greșeală, imagini cu trupurile secționate. Victor L, un prieten al autorului crimelor, a spus că printre fotografii erau și selfie-uri în care Patrick Nogueira ar fi apărut alături de cadavre, notează europapress.es.

Martorul a explicat că, la un moment dat, i-a cerut prietenului său să-i împrumute telefonul său, cât dispozitivul său fusese trimis la service, pentru a fi reparat. Tânărul a spus că, inițial, a văzut imaginile cu trupurile secționate, deși fuseseră șterse, însă nu le-a acordat importanță.

„Am crezut că sunt imagini descărcate de pe Internet și nu am vrut să aflu mai multe”, a spus martorul.

Ulterior, în momentul în care a instalat aplicația WhatsApp pe telefon, s-au descărcat toate vechile imagini și mesaje ale lui Patrick. Apoi, și-a dat seama despre ce ar putea fi vorba, după ce a aflat despre uciderea unei familii braziliene în Spania.

„Am văzut o fotografie cu un cadavru dezmembrat, fața victimei fiind acoperită, iar Patrick a realizat fotografia precum un selfie”, a spus martorul.

Tânărul a spus că s-a speriat și a povestit despre ceea ce văzuse unui prieten care a alertat Poliția.

Patrick Nogueira avea 19 ani în 2016, atunci când și-ar fi măcelărit rudele. Tânărul a recunoscut că a comis oribilele fapte, pe care le-ar fi pus pe seama unei presupuse boli psihice. Potrivit sursei citate, verișorii pe care i-ar fi ucis aveau 1 și 4 ani.

În prezent, procesul este în desfășurare în Spania.


Citește și Un primar din România vrea să pună un meteorit pe stema comunei! Nu este singurul edil care face alegeri bizare „specifice localității”


 

Close
Închide
  Close