Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Statele Unite s-a împușcat în zona inghinală, în timp ce ascundea droguri în zona intimă. Cum a fost făcută descoperirea bizară
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tânăr din Statele Unite s-a împușcat în zona inghinală, în timp ce ascundea droguri în zona intimă. Cum a fost făcută descoperirea bizară

Un tânăr din Statele Unite s-a împușcat în zona inghinală, în timp ce ascundea droguri în zona intimă. Cum a fost făcută descoperirea bizară

Cameron Jeffrey Wilson, un tânăr din statul american Washington cu nu mai puțin de 13 condamnări la activ, s-a împușcat din greșeală în testicule și a încercat să ascundă arma, în timp ce introducea droguri în zona intimă. 

Tânărul de 27 de ani avea asupra sa un pistol pe care-l ținea în buzunarul din față al pantalonilor. În timp ce se afla în apartamentul său din localitatea Cashmere, arma s-a descărcat accidental, iar bărbatul s-a împușcat în zona inghinală și a coapsei, relatează publicația Wenatchee World News, citată de New York Post.

Cameron Jeffrey Wilson i-a spus iubitei sale să scape de armă, înainte de a ajunge la spital.

Medicii au decis să-l opereze de urgență în zona împușcată. În timpul intervenției chirurgicale, un balon cu marijuana a ieșit din zona intimă a bărbatului, potrivit probelor prezentate în instanță.

Polițiștii alertați la spital pentru a investiga cazul bărbatului împușcat au percheziționat mașina lui Wilson. În autoturism au descoperit pachet cu metamfetamină în blugii plini de sânge pe care îi purta în momentul în care s-a împușcat.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Cameron Jeffrey Wilson care s-a predat pe 18 aprilie.

În momentul în care a fost prezentat instanței, Wilson a fost percheziționat corporal, iar anchetatorii au constatat că încă un balon cu marijuana ieșise din anusul bărbatului.

Cât timp s-a aflat în arest, Wilson și-a sunat de mai multe ori iubita căreia i-a spus că nu coopereze cu anchetatorii care instrumentează dosarul său. Toate apelurile telefonice au fost, însă, interceptate de investigatori.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Tânărul este recidivist, având 13 condamnări la activ. Bărbatul este acum acuzat de deținerea ilegală de arme, de metamfetamină și de alte droguri într-o instituție de corecție, precum și de influențarea depozițiilor martorilor.

Wilson urmează să fie prezentat instanței pe 18 iunie. Pentru a fi eliberat, americanul trebuie să plătească o cauțiune în valoare de 110.000 de dolari.

În aprilie 2017, procurorii DIICOT au destructurat o rețea de traficanți care aduce în România droguri ascunse în stomac.

sursă foto: Chelan County Department of Corrections / New York Post


Citește și:

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți


 

Close
Închide
  Close