MENIU CAUTĂ

Un tânăr i-a crăpat capul cu barosul celui mai bun prieten al său, fiindcă acesta n-a vrut să facă schimb de iubite!

Distribuie

Silviu Panainte i-a crăpat capul cu barosul lui Daniel Constantin Călin, cel mai bun prieten al său! Victima se află în comă la Spitalul Clinic de Urgență "Nicolae Oblu" din Iași.

Teribilul scandal din satul Iaz, comuna Solești, județul Vaslui, s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, a informat vremeanoua.ro. Daniel Călin, care lucrează în construcții la București, s-a întors pentru câteva zile acasă și s-a dus să se vadă cu niște prieteni, cu care a și băut ceva.

Daniel Călin s-a ales cu capul făzut zob fiindcă a refuzat propunerea lui Panainte de a face schimb de iubite!

Agresorul, văr cu unul dintre violatorii care au ucis o femeie săptămâna trecută

„Erau prieteni la cataramă, nu știu cum de au ajuns să se bată. După ce a fost lovit, băiatul meu s-a băgat cu capul sub pat, ca să nu-l mai lovească. Îi spunea lui Silviu să-i dea la picioare, la spate, numai la cap nu, că încă o lovitură ar fi putut să-l omoare”, a declarat mama victimei.

Agresorul a primit luni un mandat de arestare pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

Săptămâna trecută, tot la Solești, o femeie de 49 de ani a fost violată și lasată să moară pe câmp, de trei tineri tot din satul Iaz. Panainte Costică, unul dintre cei trei violatori, și Panainte Silviu, agresorul cu ciocanul, sunt veri primari.


EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

 

Citește mai multe despre ciocan, coma și lovitură pe Libertatea.

Comentarii