MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 17:19

Un tânăr a rupt panseluțele din ghivece ca să se împace cu iubita. A fost amendat de polițiștii locali

Distribuie

Un tânăr a rupt panseluțele din ghivece ca să se împace cu iubita, însă gestul său l-a costat scump deoarece a fost prins de polițiști pe podul Michelangelo din Timișoara. Bărbatul, de loc din județul Gorj, a primit o amendă usturătoare pentru că a distrus florile.

Ghivecele cu flori amplasate pe Podul Michelangelo din Timișoara sunt periodic distruse de trecători, care fie sunt băuți sau fie sunt nervoși, notează Opinia Timișoarei. Recent, un tânăr de 22 de ani a fost prins de polițiștii locali în timp ce-și făcea un buchet din panseluțele pe care le-a smuls din jardinierele amplasate pe balustrada podului.

Agenții l-au luat la întrebări, iar tânărul, originar din județul Gorj, le-a dat o explicație uluitoare. Tocmai se certase cu iubita și a vrut să o surprindă ca să-i intre din nou în grații.

Gestul l-a costat scump pe tânăr care a fost amendat cu 2.500 de lei pentru că a smuls florile.

Câteva ore mai târziu, ghiveche cu flori de pe podul Michelangelo au fost distruse în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini, notează sursa citată.

Săptămâna trecută, polițiștii au prins doi timișoreni, mamă și fiică, în timp ce furau panseluțe pentru a le planta apoi în curte.

sursă foto: Opinia Timișoarei


Citește și Iosif Rus, comandant al aviației militare, a fost pus sub acuzare în dosarul Revoluției. Povestea diversiunii din decembrie 1989, scoasă la lumină


 

Loading...
Comentarii